FALJA E NAMAZIT
MЁNYRA E ABDESIT
Libra Elektronikė
 Kliko për ta Shkarkuar Librin ''Fjalor i Komentimit të Ëndrrave''

Dhikri i mėngjesit dhe mbrėmjes

 

 
Gėzuar festa e Fitėr Bajramit!
Ramazani
Shkruar nga www.pertymoter.net   
e hėnė . 28 korrik 2014

       
 
Festa e Fitėr Bajramit dhe rregullat e tij
Ramazani
Shkruar nga Eglantina Muēa   
e diel . 27 korrik 2014

Festa e Fitër Bajramit është si shpërblim pas adhurimit, ibadetit ndaj Allahut të Lartësuar.
Lexoni pėrmbajtjen...
 
Zekati i Fitrit
Ramazani
Shkruar nga Eglantina Muēa   
e premte . 25 korrik 2014

Zekati i fitrit është një lloj sadakaje e cila është obligim të paguhet në fund të muajit ramazan për çdo mysliman.
Lexoni pėrmbajtjen...
 
Gėzohu, o agjėrues!
Ramazani
Shkruar nga Senada Ramadani   
e premte . 25 korrik 2014

Gëzohu, o agjërues, se në xhenet është një derë në të cilën nuk ka për të hyrë askush tjetër përveç teje!
Lexoni pėrmbajtjen...
 
A ke menduar tashmė pėr llogarinė mujore?
Ramazani
Shkruar nga ---   
e premte . 25 korrik 2014

 A i kemi mëshiruar të varfrit dhe skamnorët, pasi që kemi ndier diçka nga ajo që e ndiejnë ata gjatë tërë vitit? A i kemi shfrytëzuar mjetet për fitimin e kënaqësisë së Allahut dhe largimin nga zjarri i xhehenemit?

Lexoni pėrmbajtjen...
 

 

 

 
Kėrkimi nė Faqe
RSS pertymoter
Video & Audio

Ahmed Kalaja- Rruga drejt Allahut
Ismail Bardhoshi - Teuhidi

Husejn Serraxh – Kushtet e fjalës La ilahe ilAllah

Enis Rama – Pejgamberët
Enis Rama - Pse nuk falesh?!
Si të kënaqesh në NAMAZ

PËRGATITJA PËR RAMAZAN
Muhamed Husejn Jakubi


A është Islami zgjdhje?
Dr. Zakir Naik

Drejtësi e përsosur

Enis Rama-Realiteti i lumturisë
Husejn Serraxh - Realiteti i ëndrrave
 

Ahmed Kalaja-Një buqetë me
këshilla


Muhamed Dërmaku - Pasojat e mëkateve

Enis Rama-Roli i gruas në
ndërtimin e të ardhmes


Enis Rama - Mbulesa (Hixhabi)
"Ish dëshmitari i Jehovës"

Enis Rama - Qëndrimi i sheriatit ndaj festave joislame

Deri kur o MATURANT?!!
Fryma e Fundit

Husejn Serraxh – Shenjat e mëdha të kiametit

Kurani Audio

    
 Lexim Kur'ani i titëruar në disa
   gjuhë, edhe në atë SHQIPE


Tash Online
Momentalisht janė 1 vizitues online
Kuran Flash
  
   

Radio PendimiKontaktoni me ne nė:
      pertymoter@hotmail.com

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.